Advies aan huis

Wil je jouw huis (laten) isoleren? Of ga je klussen in huis? Ook dat is een ideaal moment om met maatregelen voor energiebesparing aan de slag te gaan.

Onze energiecoaches zijn deskundige en onafhankelijke vrijwilligers, die bewoners in de Drechtsteden helpen bij de aanpak van hun huis. Zij hebben kennis over woningtypen, bouwjaar, soorten isolatiemateriaal, verwarming, ventilatie, warmtepompen, etc. en denken graag  mee.

Zo werkt het
Bij een bezoek aan huis brengt een energiecoach de huidige situatie in kaart en zet samen met u uw wensen voor energiebesparing en comfort op een rijtje. Hij of zij adviseert over de mogelijkheden voor verbetering van uw woning en helpt met de eerste stap op weg naar de beste aanpak. U ontvangt een uitgebreid rapport met tips. Onder de coaches zijn goede doe-het-zelvers, die graag hun kennis delen. Het eindrapport is ook een ideale basis om offertes aan te vragen.

Zodra de buitentemperatuur laag is, kunnen we zelfs  langskomen met een warmtecamera om te zien waar de energielekken zitten.

Voor de kosten van een advies vragen we een kleine bijdrage. Wanneer dat lastig is, kunnen we je ook helpen.
Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact op.

Oja, Woon je in Alblasserdam dan is de energiescan voor de eigen woning voorlopig gratis.

Download Flyer Advies

Indien mogelijk graag de volgende informatie zodat wij u direct van advies kunnen dienen.

U ontvangt van ons een automatische bevestigingsmail. Vervolgens wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Deel deze pagina