Sliedrecht

Uw zonnepanelen op andermans dak in Sliedrecht

(Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden als belangstellende)

Voor wie

Voor woningen en gebouwen in Sliedrecht met een eigen aansluiting elektriciteit met een capaciteit van maximaal 3×80 ampère (kleinverbruikers). Bij woningen kunnen zowel eigenaren als huurders meedoen; ook eigenaren van een appartement in een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Locaties

In Sliedrecht zijn we nog op zoek naar geschikte locaties voor een collectief zonnestroomsysteem. Indien u een eigenaar kent die een geschikte locatie heeft dan horen wij dat natuurlijk graag van u. U kunt onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende.

Informatiebijeenkomsten

Zodra er een locatie is gevonden zullen we ook informatiebijeenkomsten gaan organiseren. U kunt zich onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende. U wordt dan per email op de hoogte gebracht zodra er een informatiebijeenkomst is gepland.

Postcoderoosgebied

Zoals gezegd maken we gebruik van de Postcoderoosregeling; een stimuleringsregeling van de Overheid voor opwek van lokale duurzame energie. Daarbij is vereist dat zowel de zonnepaneleninstallatie als de leden in dezelfde postcoderoos liggen. Voor Sliedrecht is dat de volgende postcoderoos:

Sliedrecht: 3361, 3362, 3363, 3364
Papendrecht: 3356
Hardinxveld-Giessendam: 3371
Dordrecht: 3313

Contact en aanmelding

Heeft u belangstelling en wilt u een informatiebijeenkomst bezoeken (zodra deze er komt)? Vul dan graag onderstaande gegevens in. Uw aanmelding is overigens geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht en andersom heeft u ook nog geen rechten.

Als u uw totale stroomgebruik zelf wilt opwekken, bepaal dan het aantal panelen door eerst uw jaarverbruik te delen door 250. Vervolgens rond u dat aantal af naar beneden en haalt u er 1 paneel vanaf. Voorbeeld bij jaarverbruik van 4.300 kWh: 4.300 delen door 250 is 17,2; afgerond 17 en min 1 is 16 panelen. De deelnameprijs per paneel is €425,00 inclusief te financieren BTW. Het gedeelte voor de BTW ad €75,00 ontvangt u binnen een jaar terug. De minimum deelname is 1 paneel en het maximum is 40 panelen.