Hardinxveld-Giessendam

Uw zonnepanelen op andermans dak in Hardinxveld-Giessendam

(Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden als belangstellende)

Voor wie

Voor woningen en gebouwen met een eigen aansluiting elektriciteit met een capaciteit van maximaal 3×80 ampère (kleinverbruikers). Bij woningen kunnen zowel eigenaren als huurders meedoen; ook eigenaren van een appartement in een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Locaties

In Hardinxveld-Giessendam zijn we nog op zoek naar geschikte locaties voor een collectief zonnestroomsysteem. Indien u een eigenaar kent die een geschikte locatie heeft dan horen wij dat natuurlijk graag van u. U kunt onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende.

Informatiebijeenkomsten

Zodra er een locatie is gevonden zullen we ook informatiebijeenkomsten gaan organiseren. U kunt zich onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende. U wordt dan per email op de hoogte gebracht zodra er een informatiebijeenkomst is gepland.

Postcoderoosgebied

Zoals gezegd maken we gebruik van de Postcoderoosregeling; een stimuleringsregeling van de Overheid voor opwek van lokale duurzame energie. Daarbij is vereist dat zowel de zonnepaneleninstallatie als de leden in dezelfde postcoderoos liggen. Voor Hardinxveld-Giessendam is dat de volgende postcoderoos:

Hardinxveld-Giessendam: 3371, 3372, 3373
Sliedrecht: 3361, 3364
Giessenburg: 3381
Dordrecht: 3313

Contact en aanmelding

Heeft u belangstelling en wilt u een informatiebijeenkomst bezoeken (zodra deze er komt)? Vul dan graag onderstaande gegevens in. Uw aanmelding is overigens geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht en andersom heeft u ook nog geen rechten.

Als u uw totale stroomgebruik zelf wilt opwekken, bepaal dan het aantal panelen door eerst uw jaarverbruik te delen door 250. Vervolgens rond u dat aantal af naar beneden en haalt u er 1 paneel vanaf. Voorbeeld bij jaarverbruik van 4.300 kWh: 4.300 delen door 250 is 17,2; afgerond 17 en min 1 is 16 panelen. De deelnameprijs per paneel is €425,00 inclusief te financieren BTW. Het gedeelte voor de BTW ad €75,00 ontvangt u binnen een jaar terug. De minimum deelname is 1 paneel en het maximum is 40 panelen.