Hardinxveld-Giessendam

Uw zonnepanelen op andermans dak in Hardinxveld-Giessendam

(Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden als belangstellende)

Voor wie

Voor woningen en gebouwen met een eigen aansluiting elektriciteit met een capaciteit van maximaal 3×80 ampère (kleinverbruikers). Bij woningen kunnen zowel eigenaren als huurders meedoen; ook eigenaren van een appartement in een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Locaties

In Hardinxveld-Giessendam zijn we nog op zoek naar geschikte locaties voor een collectief zonnestroomsysteem. Indien u een eigenaar kent die een geschikte locatie heeft dan horen wij dat natuurlijk graag van u. U kunt onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende.

Informatiebijeenkomsten

Zodra er een locatie is gevonden zullen we ook informatiebijeenkomsten gaan organiseren. U kunt zich onderaan deze pagina al wel aanmelden als belangstellende. U wordt dan per email op de hoogte gebracht zodra er een informatiebijeenkomst is gepland.

Postcoderoosgebied

Zoals gezegd maken we gebruik van de Postcoderoosregeling; een stimuleringsregeling van de Overheid voor opwek van lokale duurzame energie. Daarbij is vereist dat zowel de zonnepaneleninstallatie als de leden in dezelfde postcoderoos liggen. Voor Hardinxveld-Giessendam is dat de volgende postcoderoos:

Hardinxveld-Giessendam: 3371, 3372, 3373
Sliedrecht: 3361, 3364
Giessenburg: 3381
Dordrecht: 3313

Contact en aanmelding

Heeft u belangstelling en wilt u een informatiebijeenkomst bezoeken (zodra deze er komt)? Vul dan graag onderstaande gegevens in. Uw aanmelding is overigens geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht en andersom heeft u ook nog geen rechten.

Het jaarlijks totaal van uw elektriciteitsverbruik. Indien u zelf ook zonnepanelen heeft trekt u de opwek af van uw verbruik. Indien u twee telwerken heeft (voor tijdzones normaal en dal) telt u deze bij elkaar op.
Als u uw totale stroomgebruik zelf wilt opwekken, bepaal dan het aantal panelen door uw jaarverbruik te delen door 250. Voorbeeld: bij jaarverbruik van 3.600 kWh is dit 14 panelen (3.600 delen door 250 en dan afronden naar beneden). U kun al deelnemen met minimaal 1 paneel. De deelnameprijs per paneel is afhankelijk van het vermogen van het paneel, maar u kunt rekenen op circa 350 euro per paneel.