Blok voor blok

Blok voor blok
 

Project “Blok voor Blok” energie besparen

Drechtse Stromen wil eigenaren van woningen binnen de Drechtsteden helpen om energie te besparen via bewustwording en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. In 2013 is gestart met een pilot in Sterrenburg.

Heeft u een energiescan en/of een zonnepaneel aangevraagd maar twijfelt u nog? Heeft u een hoge energierekening die omlaag zou kunnen? Drechtse Stromen kan u adviseren. En wil graag werken aan een gezamenlijke aanpak zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden; het scheelt veel in de prijs die u betaalt voor energie-maatregelen.

De “Blok voor BlokMinBlokSpouw1” aanpak sorteert voor op dezelfde typen woningen. Drechtse Stromen kan met u een voorlichtingsbijeenkomst organiseren, we geven ondersteuning per blok en/of stellen tijdelijk meetapparatuur beschikbaar. Eind 2014 was er een terugkomavond, waarop eigenaren die meededen in de pilot de besparingen op de energierekening konden vergelijken.

Bent u eigenaar van de woning waar u in woont en geïnteresseerd in een dergelijk project in uw straat of buurt? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier:

Contact formulier

Informatieavond voor huiseigenaren in Crabbehof op 24 september

Isoleren levert comfort en geld op!

Drechtse Stromen en ECD (Energie Coöperatie Dordrecht ) organiseren op donderdagavond 24 september van 20.00 tot 22.00 uur voor huiseigenaren in Crabbehof een informatieavond. Deze vindt plaats in Crabbehoeve, Van Karnebeekstraat 2.

Welke isolatietechnieken zijn er? Wat is mogelijk op het gebied van HR++ beglazing? Welke subsidies zijn mogelijk? Wat is de besparing als we gezamenlijk maatregelen nemen? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens deze informatieve avond.

Door nieuwe energietechnieken steeds vaker toe te passen, dalen de kosten. Omdat ook de energiekosten steeds hoger worden, is het extra aantrekkelijk om te investeren in isolatietecnieken. De investering is snel terugverdiend en levert al snel geld op. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. U kunt tot wel tot 800 euro per jaar verdienen! Wilt u weten hoe dat kan? Kom dan donderdagavond 24 september naar Crabbehoeve.

Uitnodiging