Blok voor blok

Blok voor blok
 

Drechtse Stromen wil eigenaren van woningen binnen de Drechtsteden helpen om energie te besparen via bewustwording en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. In 2013 is gestart met een pilot in Sterrenburg. Inmiddels zijn in meerdere straten gezamenlijk woningen geïsoleerd met ondersteuning en begeleiding van onze vrijwillige energieambassadeurs.

Wilt u isoleren of zelf energie opwekken? Heeft u een hoge energierekening die omlaag zou kunnen? Of behoefte aan meer comfort in huis? Een energieambassadeur kan u daarover adviseren. En wil graag werken aan een gezamenlijke aanpak zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden; het scheelt veel in de prijs die u betaalt voor energie-maatregelen.

Onze ‘Blok voor Blok’-aanpak werkt goed bij dezelfde typen woningen. Drechtse Stromen kan met u een voorlichtingsbijeenkomst organiseren met uw buren. We geven ondersteuning per blok en/of stellen tijdelijk meetapparatuur beschikbaar. Met deze aanpak zijn afgelopen jaren honderden energiemaatregelen genomen en is veel energie bespaard.

Bent u eigenaar van de woning waar u in woont en geïnteresseerd in een dergelijk project in uw straat of buurt? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier:

Contact formulier