Blok voor blok

Blok voor blok

Wij helpen eigenaren van woningen binnen de Drechtsteden energie te besparen via bewustwording en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. Sinds de start in 2013 met een pilot in Sterrenburg is daarmee veel kennis opgedaan en bespaard. Inmiddels zijn in meer straten gezamenlijk woningen geïsoleerd met ondersteuning en begeleiding van onze vrijwillige energieambassadeurs.

Wilt u isoleren of zelf energie opwekken? Heeft u een hoge energierekening die omlaag zou kunnen? Behoefte aan meer comfort in huis? Een energieambassadeur kan u daarover adviseren. En wil graag werken aan een gezamenlijke aanpak zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden, kennis delen; het scheelt veel in de prijs die u betaalt voor energiemaatregelen.

Onze ‘Blok voor Blok’-aanpak werkt goed bij dezelfde typen woningen. Wij kunnen samen met u een voorlichtingsbijeenkomst organiseren met uw buren. We geven daarbij ondersteuning per blok en/of stellen tijdelijk meetapparatuur beschikbaar. Met deze aanpak zijn afgelopen jaren honderden energiemaatregelen genomen en is veel energie bespaard.

Bent u eigenaar van de woning waar u in woont en geïnteresseerd in een dergelijk project in uw straat of buurt? Dan kunt u contact met ons opnemen via de website, hieronder:

U kan zowel als particulier als bedrijf semi- overheidsinstantie altijd voor vragen en/of opmerkingen dit formulier gebruiken.
Wij hebben graag voeling met onze gebruikers van de website en daarom willen wij graag weten uit welk deel van de regio reacties en/of vragen komen. We gebruiken dit tevens om onze antwoorden wat specifieker te richten op uw gebied.