Samen energie besparen en lokaal opwekken

Samen energie besparen en lokaal opwekken
Contact formulier

Ga juist nu aan de slag met energiebesparing

We hopen dat iedereen deze bijzondere tijd gebruikt om toch energiebesparende maatregelen te nemen. Je kunt zelf al veel doen om je huis comfortabeler te maken en honderden euro’s te besparen. Bekijk onze tips. Of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Onze adviseurs denken mee over de mogelijkheden en beperkingen van jouw type woning. Dit kan vanwege de huidige coronamaatregelen nu ook via beeldbellen of gewoon telefonisch. Maak gerust een afspraak.


Isoleer je woning. Foto HOOM

Drechtse Stromen is stichting voor en door bewoners, die zich inzet voor samen energie besparen en lokaal opwekken. Dit biedt zekerheid voor de toekomst. Het maakt ons minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, zorgt voor lokale werkgelegenheid en de opbrengsten vloeien terug in de gemeenschap. En we geven lokaal een antwoord op klimaatverandering.

Goed voor onze wereld, goed voor de generatie na ons. Samen hebben we invloed op een duurzame energievoorziening. Doe mee!

Doe mee!

Sluit je aan als energieambassadeur bij onze enthousiaste vrijwilligers. Na een korte cursus kun je zelf aan de slag met het geven van energieadvies.
Of nodig een energieambassadeur uit voor een adviesgesprek uit in huis of gezamenlijk met de buren. Samen optrekken scheelt in de kosten van isoleren en/of opwekken.
Neem gerust contact met ons op via secr@drechtsestromen.net.