Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht

UW ZONNEPANELEN OP HET DAK VAN HET GEMEENTEHUIS

Voor burgers (woningeigenaren, appartementseigenaren in een VvE én huurders) en bedrijven met één van de volgende postcodes:

Hendrik-Ido-Ambacht: 3341, 3342, 3343, 3344
Ridderkerk: 2986, 2989
Alblasserdam: 2951, 2952, 2953
Zwijndrecht: 3332
Papendrecht: 3351

Wilt u graag uw eigen zonnestroom opwekken, maar heeft u geen (geschikt) dak of mag/wilt u deze panelen niet op uw eigen dak? Dan is Zon op Hendrik-Ido-Ambacht mogelijk interessant voor u. Samen met buurtgenoten wordt u lid van de energiecoöperatie Zon op Hendrik-Ido-Ambacht en met elkaar financiert u de aanschaf en aanleg van een grote zonnepaneleninstallatie op het dak van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht aan de Weteringsingel 1.

foto gemeentehuis HIA (4)

Zon op Hendrik-Ido-Ambacht wil circa 250 zonnepanelen op het dak plaatsen. De Gemeente, eigenaar van dit gebouw, stelt dit dak hiervoor gratis aan de coöperatie ter beschikking voor minimaal 25 jaar. Omwonenden, zowel particulieren als bedrijven, die wonen of gevestigd zijn binnen het zogenaamde postcoderoosgebied rondom dit dak, kunnen deelnemer worden in deze coöperatie. Deelname is al mogelijk vanaf één paneel en voor een bedrag van ongeveer 350 euro excl. BTW per paneel. Het rendement van de zonnepanelen is aantrekkelijk en komt volledig ten goede aan de deelnemers.

Met elkaar lokale groene stroom opwekken! Doet u ook mee? Schrijf u dan geheel vrijblijvend in voor nadere informatie.

Het model dat we hanteren is van Zon op Nederland. Informatie hierover is te vinden op:

Zon op Nederland

Postcoderoosgebied van Zon op Hendrik-Ido-Ambacht

zonophendrikidoambacht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Frits Lakemeier, de initiatiefnemer en projectleider van Zon op Hendrik-Ido-Ambacht; telefoon: 0652 390 491 / email: frits@drechtsestromen.net

Ik heb belangstelling